Billedet på sidehoved

- vi virker i virkeligheden

Billedet på sidehoved

Læssøesgades Skole

image

SFO

 • ikon
  Jens Sønderbæk den 23-05-2017
  Lisbeth Schmidt Andersen har fået nyt job

  Kære medarbejdere / forældre
   
  Jeg vil gerne oplyse jer om, at skoleleder Lisbeth Schmidt Andersen har fået nyt job. Hun har fået stilling som centerleder for skoleområdet i Herning Kommune.
  Selvom Lisbeths afgang bliver et tab for Læssøesgades Skole, ønsker jeg hende et stort tillykke med et spændende karriereskridt, hvor hun kan gøre god brug af sine erfaringer med skoleledelse. Samtidig kan vi glæde os over at kunne byde en kommende skoleleder velkommen på et tidspunkt hvor Læssøesgades Skole med Langenæs Børneby har fået nye fysiske rammer, kickstartet et tæt samarbejde med Langenæs Dagtilbud og bestyrelsen har vedtaget et nyt værdisæt. Samtidig er der styr på skolens økonomi.
  Jeg fratræder som områdechef for Horsensvej pr. 1. august, hvor vi regner med, at have en ny ansat. Det bliver vedkommende, som skal forestå besættelsen af skolelederstillingen.  Den nærmere procedure og tidsplan bliver derfor først fastsat i begyndelsen af det nye skoleår.
  Viceskoleleder Louise Schmidt bliver konstitueret som skoleleder. Hun vil sammen med Morten Fjord og Jens Sønderbæk fra 1. august varetage den samlede ledelsesopgave, indtil der er fundet en permanent løsning
  Lisbeth Schmidt Andersen stopper med udgangen af juli måned 2017.
   
  Venlig hilsen
  Kurt Kristensen
  Områdechef i område Horsensvej og område Skanderborgvej