Louise Schmidt den 10-11-2018
    Kære alle elever på Læssøesgades Skole
    I er blevet indstillet til Kammeratsskabsprisen 2018 i Aarhus af to forældre.yes

I er gode til at fremme kammeratskaber med fællesskab og venskab på tværs af alder og klasser.
    I tager skolens værdier til jer - blandt andet hjælpsomhed, tryghed og nysgerrighed.
    Bliv ved med det.

Desværre er I ikke blevet udvalgt blandt de fem finalister af dommerkomiteen.
    Men måske vinder I næste år?

Tak til de to forældre, som hver især har lavet sin egen indstilling til Kammeratskabsprisen 2018.

Louise Schmidt

• Louise Schmidt den 19-09-2018

9. årgangselever under reglerne om frit skolevalg kan pt IKKE optages på Læssøesgades Skole. Læssøesgades Skole har fået suspension af det frie skolevalg på årgangen. Elever, der er nytilflyttet til lokaldistriktet, har stadig mulighed for at blive indskrevet på 9. årgang.