Lisbeth Schmidt Andersen den 20-06-2017
    Kære forældre

Så er det ved at være sommertid for alle børnene på skolen og på fredag siger vi farvel og tak for endnu et godt år sammen med jeres børn. Sidste skoledag slutter med fælles samling for alle elever og dagen slutter kl. 13.25.

Første skoledag
    Første skoledag efter ferien er 14. august, dog starter de nye børnehaveklassebørn først den 15. august.
    Den 14. august møder alle indskolingens børn op i Skateparken på Læssøesgades skole kl. 8.00. Derefter går alle skolens børn, store som små, over til afdeling Langenæs. Vi vil gerne markere, at vi fortsat er en skole, selvom vi nu har to afdelinger på hver sin side af ringvejen.

Skolemad
    Grundet store forsinkelser i byggeriet på Langenæs er det ikke muligt for os at servere skolemad til eleverne fra skolestart.
    For indskolingen regner vi med at kunne til byde en kostordning fra 20. august, når køkkenet er kommet godt i gang. I hører nærmere efter sommerferien.
    For udskolingen vil det ikke være muligt at købe mad før efter efterårsferien, det vil i høre mere om i løbet af september måned.

Ledelsen fra 1. august
    Louise Schmidt: Konstitueret skoleleder
    Morten Fjord: Konstitueret viceskoleleder, leder af udskoling og specialklasser
    Kirsten Lambæk: Konstitueret indskolingsleder.
    Jens Sønderbæk: administrativ leder

Med ønske om en god sommer til alle

Lisbeth Schmidt Andersen