Der bliver udsendt et aktivitetsskema hver 4. uge, så børn og forældre kan se, hvilke aktiviteter børnene kan deltage i.

Aktiviteterne kan være mad over bål, kreativt værksted, kaniner, udeværksted, musik og bevægelse. Vi hopper vandpytter, løber på bakker og og bruger de gode grønne arealer omkring bygningerne uanset vejret.

I indskolingen er det ikke tilladt at bruge elektronisk udstyr. Det skal være i taskerne, til barnet går hjem. Barnet har altid mulighed for at låne en telefon, hvis der er brug for at ringe hjem, og forældrene kan ringe til SFOens telefon.

Pædagogerne deltager i undervisningen om formiddagen.
Der er et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger. Der afholdes ugentlige teammøder.

Vil du vide mere om vores værdigrundlag, kan du læse det her.

Ydermere kun du læse om skolefritidsordningerne i Aarhus Kommune lige her

SFO kaniner
I vores SFO har vi en masse søde kaniner, som i hverdagen bliver passet og nusset af børnene. I weekenderne er det Forældreforeningen Læssøesgades Skole (FFL), der hjælper børnene og sørger for, at kaninerne får mad og rent vand.

Forældreforeningen er en gruppe af forældre, der på skift hjælper med fodringen i weekender og på helligdage. Det er en hyggelig weekendaktivitet for hele familien, som også viser vigtigheden af, at vi passer godt på vores kæledyr.

Mandag til fredag:
(mulighed for morgenmad indtil 7:30)

Eftermiddag
Mandag til torsdag: 13:30 – 17
Fredag: 13:30 – 16.30

SFO:

Indskolingsleder:
Irina Frello Hansen

Fritidspædagogiskleder:
Rólvur Berg

Forædreforeningen:
Der er altid plads til flere i Forældreforeningen, hvis du vil være med,