Find den sikre skolevej

Det er godt for dit barns sundhed at cykle eller gå i skole. Det gør også færdslen omkring skolen lettere, når færre børn hentes eller bringes i bil.

Samtidigt er det vigtigt, at dit barn kan komme trygt og sikkert i skole. Derfor har vi lavet kort over de sikre skoleveje i vores område.

Læssøesgades Skole består af to bygninger, der ligger et stykke fra hinanden. Inskolingen finder du midt i alt det grønne ved Langenæsstien og udskolingen er placeret i den gamle hovedbygning på hjørnet af Læssøesgade og Søndre Ringgade.

Skal du krydse Ringgaden, er der en tunnel under vejen ved enden af Læssøesgade og Haderslevgade på den anden side

Der er gode busfobindelser til Harald Jensens Plads og mulighed for parkering ved både ind- og udskoling.

Busser tæt på skolen
Find køreplanerne på www.midttrafik.dk eller brug www.rejseplanen.dk.